Shumëllojshmëria e Ylang Ylang që gjetëm në ishullin afër Madagaskarit është e pakrahasueshme në intensitetin e saj: sikur natyra kishte vendosur të krijonte një aromë duke përzier tradicionalen dhe të renë.

Ekstrakti i jep të gjithë rëndësinë që meriton, falë një përzierjeje harmonike të vajit esencial shtesë Ylang Ylang dhe një Absolute Jasemini të shkëlqyer.

SHËNIME
Koka: Limon, Mente
Zemra: Ylang Ylang, Rose, Jasmine Sambac
Baza: Vanilje, Musk

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “YLANG YLANG NOSY BE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano