Viti i hapjes: 2018
Koleksioni: Destinos

Familja kryesore e nuhatjes: Pluhur
Familja e mesme e nuhatjes: dru sandali

Akordi i parfumit:

Nota tonike: Iris
Nota dominuese: dru sandali
Nëndominant: Qelibar

Toka e thatë është bërë pjellore për speciet më të pamundshme; një iris që rritet përgjatë terrenit hënor, një shkretëtirë që i përket një bote tjetër. ,

Linja Pura Esencia është krijuar pas një procesi artizanal të pronarit që nuk përfshin filtrim. Ky produkt mund të paraqesë sedimentim ose turbullira, një shenjë normale që pasqyron cilësinë e produktit dhe natyrën e përbërësve të tij.

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Valle de la luna”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano