Ne ju sjellim një aromë që feston forcën e fuqishme jetësore të Nënës Natyrë – e thellë, komplekse dhe e fuqishme.
Shenime
Koka :Bulgarian rose, Indonesian nutmeg, Red ginger from Laos

Zemra :Indonesian Patchouli, Indian cypriol, Somalian frankincense

Baza: Vetiver from Haiti, Spanish labdanum, Benzoin from Laos, Spanish cistus, Oud accord

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Valcano”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano