Frymëzuar nga një Cary Grant modern, Upper Class imiton sharmin e patëmetë, elegancën natyrore dhe ironinë delikate.
Një aromë e ëmbël – pikante me një nuancë të lehtë piper rozë dhe lëkure, e ndjekur nga nota drusore të oudit burmez dhe temjanit të Omanit.
Notat bazë të gjelbër-musky, të përmirësuara nga vanilja dhe mirrë i japin aromës forcë dhe karakter.
Një “domosdoshmëri” për njeriun e suksesshëm – një mashkull jashtëzakonisht tërheqës, elegant, i rafinuar dhe ironik.
Të kujton Cary Grant-in e madh në “To Catch a Thief” të Hitchcock.

#Shënimet kryesore: Lëkurë, koriandër, mjedër, piper rozë.
#Notat e Zemrës: Druri i kedrit, Oud Burmese, Iris Fiorentina, Temjan Ari i Omanit.
#Shënime bazë: myshk dushku, vanilje absolute, qelibar gri, labdan, mirrë.

size

100ML, 50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UPPER CLASS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano