“Shumë përtej sferës njerëzore,
ka një tokë si askush tjetër.
të lirë nga Krishti dhe ligjet,
Kështu ka qenë gjithmonë,
dhe kështu do të mbetet.
Një tokë pa kohë.
Këtu mund të jem i lirë
edhe pas vdekjes sime”

Një udhëtim për të zbuluar Oborrin e Zar.

Mbyllni sytë dhe ky parfum do t’ju çojë në sallat e mëdha të Shën Petersburgut, ku festa luksoze gjallëruan këtë qytet kaq të pasur me pasion dhe kulturë.

Do të jeni në gjendje të nuhasni bergamotin dhe jaseminin që mbështjellën rrobat e çmuara të zonjave të mëdha, notën unike të vodkës, e cila ngrohte mbrëmjet e ftohta ruse… dhe lëkurën e pashmangshme ruse, aromën që më shumë se çdo tjetër përfaqëson shkëlqimin e oborrit dhe ndërmarrjeve të mëdha ushtarake.

Bukuria mahnitëse e vaniljes absolute, piperit të kuq dhe trëndafilit turk ndriçohen nga të pasurit

sfondi më i mirë dhe mistik i Indisë Santal Mysore.

Rezultati është një ëndërr, një akorde erëzash me dru – lule – magjepsëse dhe plot premtime.

Ndërsa aroma ngrohet në lëkurën tuaj, trëndafilat fillojnë të lulëzojnë, errësohen gradualisht ndërsa notat e drurëve të çmuar dhe erëzave bëhen më të forta derisa të bëhet vërtet e ndjeshme e natës, duke evokuar një kopsht të fshehtë.

#Shënimet kryesore: grejpfrut, arrëmyshk, bergamot, vodka, piper.
#Shënime të Mesme: Jasemini, Magnolia, Zambaku i Luginës.
#Shënimet bazë: Lëkurë, Kedri, Vetiver, Dru Sandali

size

100ML, 50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TZAR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano