Omixochitl – lulëzimi i bardhë si skelet që hapet vetëm kur bie errësira – konsiderohej një lule vdekjeprurëse në Meksikën e lashtë. Dhe vokacioni i thelbit të tij është i errët, sensual, mishor. Duke i qëndruar besnikë çdo pjese të historisë së saj, ne e kemi riinterpretuar atë.

Extrait ynë Absolue Tubéreuse, i lindur nga një kërkim pothuajse obsesiv për lëndët e para, ndriçon shqisat në një kreshendo me notat harmonike të Bergamotit, Lavandës, Jaseminit, Sambacit dhe Lulëzimit të Portokallisë.

SHËNIME
Koka: Bergamot, Kardamom, Livando, Galbanum
Zemra: Tuberose, Jasmin Sambac, Gardenia
Baza: Lulja e portokallit, Druri Ceder, Vetyver, Musk

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TUBÉREUSE ABSOLUE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano