Sahara. Shkretëtirë. Agimi i ngjyrosur nga ritmi nomad i një darbuka Një çaj imagjinar.

Oud i pakapshëm, i ëmbël dhe pikant, Kakao, Styrax

Përbërja Parfum : Amélie Bourgeois

Muzika e kompozimit: Nicolas Leroy

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Thé Darbouka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano