Me shumë butësi, Tendre Rêve përmban një lule pambuku, e cila mban erën e rrobave të sapo varura për t’u tharë nën diellin e Grasse. Një ndjenjë… një emocion. Dhe një mirëqenie e pamasë ju pushton. Një qiri i ardhur nga bashkëpunimi artistik mes Martine Micallef dhe artistes fotografike Emmanuelle Bousquet.

size

180GR

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TENDRE RÊVE CANDLE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano