Hëna, në shkëlqimin e saj më të madh, ndriçon netët tona të shkurtra të verës… netët me tregime, biseda dhe të qeshura me momente të paçmuara heshtjeje dhe ndjenjash çudie kur ne shikojmë lart dhe admirojmë superhënën e ndezur…

Një aromë frute, mbështjellëse që çliron mrekullitë e netëve të verës të ndezura nga hëna më fantastike.

size

30 ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Super Moon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano