Soleil Passion nga M. Micallef është një aromë me lule frutash për femra dhe meshkuj. Kjo është një aromë e re. Soleil Passion u lançua në vitin 2022. Hunda pas kësaj arome është Alain Alchenberger. Notat kryesore janë shega, portokalli mandarin dhe luleshtrydhet e egra; notat e mesme janë zambaku i ujit, zambaku i luginës dhe trëndafili; notat bazë janë Musk, Druri i Sandalit dhe Ambergris.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Soleil Passion”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano