Sot pema e sandalit është një specie gjithnjë e më e rrallë dhe e mbrojtur. Por falë kërkimit të mundimshëm dhe kthimit (mbjellën 50 pemë të reja për çdo pemë të prerë), ne ishim në gjendje të përdornim vajin më të mirë esencial të drurit të sandalit nga të gjithë.

Rezultati është një përrallë hipnotike, misterioze e nuhatjes, notat e ngrohta drusore të së cilës mbështjellin dhe përkëdhelin shqisën e nuhatjes.

Hekuri Natyral nënvizon anën e tij të qetë, enigmatike, emocionuese.

SHËNIME
Koka: Karrota
Zemra: Krem, Orkide, Vjollcë, Balsam Gurjum
Baza: Dru sandali i Paqësorit, Musk

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SANTAL DU PACIFIQUE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano