Një hapje e limonit citrik dhe të gazuar e kombinuar me lime dhe bergamot të ndezur, të kripur dhe freskuese, ashtu si verat tona mesdhetare.

Akordi i mprehtë i kripur jep thellësi të mëtejshme dhe e mban notën e limonit të vërtetë gjatë gjithë tharjes afatgjatë të kombinuar me myshqet dhe paçulin.

size

30 ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sal Y Limon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano