Si një moment qetësie i thyer nga lëvizjet e paparashikueshme të erës së shpejtë nëpër një peizazh të madh, Sahraa Oud kap shkretëtirën e pazbutur të Arabisë. Ai nxit menjëherë misterin dhe madhështinë e shkretëtirës dhe është krijuar për shijet e sofistikuara të njohësve të Lindjes së Mesme dhe adhuruesve me shije të dallueshme njësoj.

Notat e bukura të luleve të sipërme dhe të zemrës së grejpfrutit, trëndafilit absolut, barbarozës dhe jaseminit, krijojnë një simfoni që përzihet butësisht në notat bazë të paçulit, drurit të sandalit, shafranit, vaniljes, qelibarit dhe Oudit.

Parfumet tona nuk janë krijuar për gjininë stereotipike… atë apo atë… ato janë bërë për t’i ndarë. Ne jemi të gjithë individë që ju vendosni.

Nuk ka kufizime buxhetore ose çmim të synuar që duhet të përmbushet për Parfumerët tanë Master kur krijojnë parfumet tona.

Të gjitha aromat tona Oud përmbajnë 100%   vaj të vërtetë organik Vintage Oud nga burime të qëndrueshme Çertifikuar nga CITES, vaji   vjetërohet dhe maturohet për disa vite përpara se ta shtojmë në parfumet tona.

Shënimet kryesore
Grejpfrut
Shënime të mesme
Rose Absolute, Geranium, Jasemine, Patchouli
Shënimet bazë
Piper i zi, dru sandali, shafran, vanilje, qelibar, ud 100% i pastër organik i cilësisë së mirë

size

100ML, 50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sahraa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano