Një aromë e këndshme, e varur dhe intensive

Rouge Sarây përkthen përfytyrimet romantike të aventurave dhe tregimeve në rrugët e lashta tregtare që përshkuan Lindjen e Mesme. Këto udhëtime mbahen të gjalla sot përmes vitalitetit të erëzave dhe aromave tërheqëse.

I konsideruar prej kohësh një simbol i fuqishëm i bollëkut dhe mikpritjes, Rouge Sarây sublimon hurmën dhe aromën e saj frutash dhe mishi. Kjo aromë kap ndjenjën e kënaqësisë së hollë dhe momenteve të përbashkëta të mikpritjes në karvanserai, nën qiellin e shkretëtirës së mbrojtur.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ROUGE SARÂY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano