Harlem. Klubi Jazz. Shkëmbimi i shikimeve magnetike gjatë ‘një tromboni solo të zjarrtë Një trëndafil i pafytyrë. Sensual, i pastër dhe aldehidik.

Shënimet kryesore: Trëndafili. Nota të pastra, bizhele, vanilje, myshku i bardhë nga druri i sandalit, rum

Përbërja Parfum : Anne-Sophie Behaghel

Muzika e Kompozimit: Nicolas Benedetti

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rose Trombone”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano