E sjellë në Taif nga osmanët dhe me origjinë nga India dhe Persia, thelbi rrëmben të gjithë popujt arabë që kanë kuptuar ndonjëherë për dashurinë, bukurinë dhe mënyrën se si t’u bëjnë homazhe atyre për shumë shekuj.

Ne e kemi bërë eulogjinë tonë për Rose de Taif më të pasur me vaj esencial të Taif Rose dhe Damask Rose Absolute.

Aroma që rezulton shmang një përvojë fillestare të gjelbër, agrume në favor të notave hapëse të buta dhe mbështjellëse. Ashtu si të ecësh në një kopsht me trëndafila nga drita e parë e agimit deri në mbrëmje.

SHËNIME
Koka: limon, arrëmyshk, barbarozë
Zemra: Trëndafili i Esencës Taif
Baza: Rosa Damascena Absolute, Rose Musk

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ROSE DE TAIF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano