Një aromë freskuese me agrume, pyje dhe det

Momentet e lumturisë së pastër pezullohen në kohë ndërsa rrezet e diellit ngrohin ujin me ngjyrë të kaltër. Një Riva Aquarama emblematike lëviz e ngathët nëpër skenën e ëndrrave, ndërsa dielli përqafon kthesat e tij prej druri. Spërkatjet me ujë të kripur ringjallin shpirtin, ndërsa një citronadë tortë ofron të gjithë freskimin që ju nevojitet.

Riviera Lazuli i sjell këto momente në jetë me një këndvështrim të freskët. Drurët e çmuar plotësojnë notat e agrumeve, ndërsa temjani dhe nuancat e pavdekësisë së tharë ofrojnë ngrohtësi me një prekje erëze karamel. Aroma e drurit dhe lëkurës së diellit përshkon ajrin.

Ky moment qëndron me ju, i shndërruar në një kujtim me kartolinë me fotografi. Një aromë kënaqësie të pastër dhe freskuese magjepsëse.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RIVIERA LAZULI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano