Një aromë ndjellëse aromatike, druri

Vozitja mitike skenike përgjatë vijës bregdetare të Rivierës Franceze, e kapur kaq gjallërisht në filmin To Catch A Thief të Hitchcock-ut, me aktorë Grace Kelly dhe Cary Grant, është frymëzimi për Rivera Drive.

Rrugët e gjata dhe dredha-dredha dhe pamjet e gjera të detit në Côte d’Azur janë përmirësuar nga bukuria natyrore e pamjes. Ajri i ngrohtë sinjalizon arratisjen dhe aromën e lirisë së pastër.

Riviera Drive kap këto momente me një aromë ringjallëse të bimëve të freskëta dhe një shtrydhje limoni që nxjerr në pah hijeshinë panoramike të vijës bregdetare. Një frymë aventureske dhe aroma aromatike e ombrellës strehuese mbështjellen ndërsa virtytet shpirtërore të paçulit e përforcojnë intensitetin.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RIVIERA DRIVE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano