Jardin Secret është një interpretim modern nuhatës i një kopshti të bukur, dehës, hipnotik dhe i pasur me nota lulesh, ku lulëzojnë mijëra lule. E rrethuar nga nota të hijshme druri dhe lule agrume, kjo aromë e pastër dhe depërtuese bashkon ndikimet bohemiane me sofistikimin e sotëm të strukturuar.
Shenimet kryesore

Bergamot, Mandarina e Verdhe, Neroli.

Shënimet e zemrës

Lule Magnolia, Narcis Absolute, Rosa Centifolia Absolute, Lulja e Portokallisë Absolute, Jasemini, Orris, Ylang Ylang..

Shënimet bazë

Druri i sandalit, Ambrette Absolute, Amber i Bardhë, Musk..

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Quelques Fleurs Jardin Secret”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano