Duke nderuar një aromë të trashëguar të kompozuar për një oborr mbretëror evropian të shekullit të nëntëmbëdhjetë dhe princeshën e saj, Quelques Fleurs Royale është një përzierje prej kadifeje, e butë me shumë lule, që transpozon drurin shkumëzues dhe kadencat e agrumeve në një përqendrim të rigjallëruar.
Shenimet kryesore

Rrush pa fara e zezë, grejpfrut.

Shënimet e zemrës

Absolute Jasemini, Absolute Trëndafili, Vjollca, Absolute Tuberoze, Absolute e Dyllit të Bletës.

Shënimet bazë

Druri i sandalit, druri i kedrit, vanilja, myshku.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Quelques Fleur Royale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano