Zgjohu në një piano. Çarçafë të bardhë dhe aromë lëkure të përgjumur në një katedrale drunore, surrealiste dhe muzikore.

Një ëndërr e bardhë me dru. I lëngshëm, qumështor, i varur.

Notat kryesore: dru sandali i bardhë, dru kedri, myshku i bardhë, lëkura e nxehtë, bergamot, ambroksan, qumësht i ngrohtë, qimnon.

Parfumeri: Jean Jacques

 

Përbërja Parfum : Jean Jacques

Muzika e Kompozimit: Edouard Ferlet

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Piano Santal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano