Historia e mrekullueshme e Patchouli në Nosy Be, ishulli aromatike në veri-perëndim të Madagaskarit, fillon nën hijen e bimës Ylang Ylang, mbrojtjen e saj nga dielli tropikal. Dhe Nosy Be Patchouli është thjesht i mrekullueshëm, një përbërës i jashtëzakonshëm që arrin përsosmërinë e plotë këtu.

Përqendrimi më i lartë ndihmon në zbulimin e karakteristikave të tij unike në vazhdimësi delikate, si kurrë më parë.

SHËNIME
Koka: Limon,
Zemra: Shinus Molle
Baza: vaj esencial Patchouli Nosy Be, Vanilje Absolute, Musk, Druri Ceder, Amber, Sandalwood

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PATCHOULI NOSY BE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano