Karamel i ngrohtë, kokrra e ëmbël tonka dhe vetyver shkrihen me intensitetin e Palo Santo duke krijuar një aromë që qetëson shpirtin.
Shenime
Koka:Indian Davana, Rum Accord

size

100ML, 50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Palosanto”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano