Seti i fundjavës M. Micallef përmban gjithçka thelbësore për t’u kujdesur për ju. Madhësia e tij përshtatet lehtësisht në një çantë udhëtimi ose valixhe, për t’ju shoqëruar kudo gjatë udhëtimeve tuaja. Shënime agrume për një zgjim të freskët dhe me gaz. Ky komplet përmban:

1 Larës Trupi për Flokët 300ml
1 Sapun duarsh 300ml

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pack Hair and Body Wash Hand Soap”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano