Oud Vert Intense është një takim me të ndritshmen dhe misteriozen. Notat e saj të freskëta të sipërme japin një nuancë komplekse, joshëse.

Karakteri i aromës së myshkut hapet me elementë të bergamotit mesdhetar, xhenxhefilit Madagaskan dhe kardamomit të Sri Lankës.

Ky parfum me aromë të freskët është i kombinuar në mënyrë të përkryer me një zemër aromatike farash koriandër, arrëmyshk magjepsës dhe një nuancë barbarozë të gjelbër. Tymi i Oud-it përzihet me vetiverin, kedrin dhe ngrohtësinë e myshkut afatgjatë.

Parfumet tona nuk janë krijuar për gjininë stereotipike… atë apo atë… ato janë bërë për t’i ndarë. Ne jemi të gjithë individë që ju vendosni.

Nuk ka kufizime buxhetore ose çmim të synuar që duhet të përmbushet për Parfumerët tanë Master kur krijojnë parfumet tona. Krijuar nga OLIVIER PESCHEUX.

Të gjitha aromat tona Oud përmbajnë 100%   vaj të vërtetë organik Vintage Oud nga burime të qëndrueshme Çertifikuar nga CITES, vaji   vjetërohet dhe maturohet për disa vite përpara se ta shtojmë në parfumet tona.

Shënimet kryesore
Bergamot, Xhenxhefil, Kardamom
Shënime të mesme
Farat e korianderit, arrëmyshkut, barbarozës
Shënimet bazë
Vetiver, dru kedri, myshku, Oud 100% i pastër organik i cilësisë së mirë

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OUD VERT INTENSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano