Një aromë druri, orientale që është seksi, pasionante dhe ndjellëse. Është krijuar për burra dhe gra me një vlerësim intensiv për njëri-tjetrin.

Notat e sipërme fillojnë me agrume gërryese, të plotësuara me piper rozë. Akordet e pasura, të zjarrta, ekzotike drusore shtojnë intensitetin, me harmoninë e drurit të kedrit, paçulit dhe drurit të sandalit që hyn në bazë; të gjitha të përmirësuara nga Oud-i ynë magjepsës.

Parfumet tona nuk janë krijuar për gjininë stereotipike… atë apo atë… ato janë bërë për t’i ndarë. Ne jemi të gjithë individë që ju vendosni.

Nuk ka kufizime buxhetore ose çmim të synuar që duhet të përmbushet për Parfumerët tanë Master kur krijojnë parfumet tona. Krijuar nga GUILLAUME FLAVIGNY.

Të gjitha aromat tona Oud përmbajnë 100% vaj organik të vërtetë Vintage Oud nga burime të qëndrueshme Çertifikuar nga CITES, vaji   vjetërohet dhe maturohet për disa vite përpara se ta shtojmë në parfumet tona.

Shënimet kryesore
Piper rozë, Limon
Shënime të mesme
Druri i kedrit, Patchouli, Sandalwood
Shënimet bazë
Oud 100% e pastër organike e cilësisë së mirë

size

100ML, 50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oud Rouge Intense”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano