Kalorësi i errët i Shades, i cili nxjerr rrezik dhe intrigë, është i vetmi aksesor që kërkohet pas errësirës.

Oud Noir Intense kanalizon adrenalinën shumë të ngarkuar të jetës në korsinë e shpejtë. Një martesë perfekte e bergamotit dhe kardamomit përzihet pa probleme me notat lulesh, drunore të trëndafilit, jaseminit, qelibarit, drurit të sandalit, vaniljes dhe myshkut, duke stimuluar shqisat me kompleksitetin e tij, ndërsa baza Oud i shton forcën dhe thellësinë e saj si një parfum me drurë.

Parfumet tona nuk janë krijuar për gjininë stereotipike… atë apo atë… ato janë bërë për t’i ndarë. Ne jemi të gjithë individë që ju vendosni.

Nuk ka kufizime buxhetore ose çmim të synuar që duhet të përmbushet për Parfumerët tanë Master kur krijojnë parfumet tona. Krijuar nga Francois Merle-Baudoin.

Të gjitha aromat tona Oud përmbajnë 100% vaj të vërtetë organik Vintage Oud nga burime të qëndrueshme Çertifikuar nga CITES, vaji   vjetërohet dhe maturohet për disa vite përpara se ta shtojmë në parfumet tona.

Shënimet kryesore
Bergamot, kardamom
Shënime të mesme
Rose, Jasmine
Shënimet bazë
Dru sandali, Shafran, Patçuli, Vanilje, Musk, Qelibar, Oud 100% i pastër organik i cilësisë së mirë

size

100ML, 50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OUD NOIR INTENSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano