Oud Bleu Intense i jepet vitalitet me notat e flladit të detit dhe ajrit malor. Notat e pasura komplekse të drurit dhe erëzave e bëjnë këtë aromë një përvojë shpirtërore ëndërrimtare për shqisat.

Një parfum unik djegës me dru i kardamomit, arrëmyshkut dhe mandarinës të zgjedhur me dorë, formojnë notat e sipërme. Infuzion i temjanit dehës, esencës së mirrës dhe qelibarit të ngrohtë krijojnë notën e zemrës. Më pas, nuancat e Oud-it ekzotik rriten, duke plotësuar një bazë të pasur të qëndrueshme të onikës dhe mirrës së ëmbël.

Parfumet tona nuk janë krijuar për gjininë stereotipike… atë apo atë… ato janë bërë për t’i ndarë. Ne jemi të gjithë individë që ju vendosni.

Nuk ka kufizime buxhetore ose çmim të synuar që duhet të përmbushet për Parfumerët tanë Master kur krijojnë parfumet tona. Krijuar nga Guillaume Flavigny.

Të gjitha aromat tona Oud përmbajnë 100% vaj organik të vërtetë Vintage Oud nga burime të qëndrueshme Çertifikuar nga CITES, vaji   vjetërohet dhe maturohet për disa vite përpara se ta shtojmë në parfumet tona.

Shënimet kryesore
Kardamom, arrëmyshk, Mandarin
Shënime të mesme
Temjan, Ciste, Thelbi Myrhh, Qelibar
Shënimet bazë
Opoponax Resinoid, Myrhh Resinoid, Styrax, Benzoin, Oud 100% i pastër organik i cilësisë së mirë

size

100ML, 50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oud Bleu Intense”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano