I karakterizuar nga shishet e tij që kombinojnë pastërtinë dhe detajet e papërpunuara ose të rafinuara, Koleksioni Jewel mbledh “Eaux Fortes” të M.Micallef: aroma intensive që sublimojnë lëndët e para fisnike.

Karakterizohet nga një rritje e gjallë e agrumeve të zbutura nga Criste Marine në një sfond të shijshëm druri, Osaïto shpreh forcë dhe karizëm.

Lloji: mashkullor

Familja nuhatëse: drunore

#Shënimet kryesore: Nota deti, agrume, grejpfrut.
#Shënime të Mesme: Myrtle, Marigold.
#Shënime bazë: myshku, drurë ekzotik, dru sandali, qelibar.

size

100ML, 30 ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OSAÏTO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano