Nota e sipërme është një agrume pikante me një nuancë akordesh lulesh të përbërë nga kanellë, koriandër, portokall, manaferrë, gjethe dafine dhe trëndafil, më pas vjen një notë zemre me drurë dhe lule balsamike me olibanum, dru guaiac, karafil, vanilje, mjaltë, pavdekësi dhe orkide.

Këto akorde komplekse kërkojnë një notë bazë shumë të fortë për t’i përmirësuar ato, kështu që parfumeri i famshëm francez Pierre Gueros jep këtë rezultat të mahnitshëm, duke përdorur vetiver, dru kedri, vaj Oud, myrhh, patchouli, myshk, labdan dhe myshk lisi.

Këto akorde arrijnë kulmin me një parfum të bukur luksoz dhe pikant agrume me një jetëgjatësi të padiskutueshme.

Parfumet tona nuk janë krijuar për gjininë stereotipike… atë apo atë… ato janë bërë për t’i ndarë. Ne jemi të gjithë individë që ju vendosni.

Nuk ka kufizime buxhetore ose çmime të synuara të vendosura për Parfumerët tanë Master kur krijojnë parfumet tona.

Të gjitha aromat tona Oud përmbajnë 100% vaj organik të vërtetë Vintage Oud nga burime të qëndrueshme Çertifikuar nga CITES, vaji   vjetërohet dhe maturohet për disa vite përpara se ta shtojmë në parfumet tona.

Shënimet kryesore
Kanellë, koriandër, portokall, manaferrë, gjethe dafine, trëndafil
Shënime të mesme
Olibanum, Dru Guaiac, Karafil, Vanilje, Mjaltë, Pavdekësi, Orkide
Shënimet bazë
Vetiver, Druri kedri, Oud, Myrhh, Patchouli, Musk, Amber, Labdanum, Myshk

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NEW YORK INTENSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano