Fiku më spektakolar i botës; lindur në Formentera, një vend ku harrojmë kohën, jetojmë në ritmin e dritës së diellit dhe relaksohemi nën hijen e fiqve…

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Na Blanca”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano