Viti i hapjes: 2010
Koleksioni: Personaje
Familja kryesore e nuhatjes: Citric
Familja e mesme e nuhatjes: Fruti
Akordi i parfumit:

Nota tonike: Bergamot
Nota dominuese: Fruta e pasionit
Nëndominant: mandarina
Pas mjegullës, zhurma e një indiani që kafshon një frutë pasioni vezullues. Alexander Von Humboldt është joshur nga ajri i pastër.

Linja Pura Esencia është krijuar pas një procesi artizanal të pronarit që nuk përfshin filtrim. Ky produkt mund të paraqesë sedimentim ose turbullira, një shenjë normale që pasqyron cilësinë e produktit dhe natyrën e përbërësve të tij.

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muskara Phero J.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano