Një aromë magjepsëse e myshkut dhe e pasur e drurit

Immortelle, lulja e artë e njohur për vetitë e saj të qëndrueshme, jep një aromë të ngrohtë, të karamelizuar dhe të thekur në këtë aromë. I qëndrueshëm në lëkurë, lëshon shkëlqim dhe kënaqësi të pastër. Një serenatë e pasionuar e aromës pason ndërsa myshqet sensuale dhe drurët e pasur thuren së bashku si një. Një shkëlqim luksoz buron sikur ngrohet nga drita e zjarrit, duke ngjallur bukurinë e kujtimeve të fëmijërisë.

Një aromë e varur, shumë e përzemërt por e rafinuar, Musc Immortel do t’ju mbajë fort në përqafimin e saj të përjetshëm.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MUSC IMMORTEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano