Një ajër mbretëror
Ndoshta arsyeja pse parfumet e Boadicea Fitimtar vazhdojnë të mbretërojnë suprem është aftësia e tyre e jashtëzakonshme për të depërtuar në psikikën e përdoruesve të sotëm të zgjuar dhe për të përmirësuar ndjenjën e tyre të mirëqenies. Një spektakël i përbërësve të shquar i jep Monarch një ajër mbretëror, por në të njëjtën kohë është jashtëzakonisht i aksesueshëm, pa asnjë aluzion turbullimi apo mbivlerësimi. Frutat e kuqe dhe armoise japin kënaqësi marramendëse, ndërsa notat e zemrës së trëndafilave dhe erëzave shtojnë madhështinë madhështore. Lëkura, patchouli, tonka dhe olibanum karakterizohen nga notat bazë për të shtuar ngrohtësi dhe thellësi.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MONARCH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano