Milano, qyteti i stilit dhe kryeqyteti i modës i Italisë ku mund të gjeni histori, art dhe kulturë të pasur.

Vizioni për një aromë të emërtuar pas këtij qyteti të madh ishte krijimi i një agrume të freskët, një notë pikante, duke përdorur një përzierje të bergamotit sicilian dhe portokallit, duke shtuar shafran dhe trumzë. Më pas vjen prekja magjike aromatike e olibanumit, jaseminit dhe notave frutash për të kompozuar karakterin e aromës aromatike.

Baza e qëndrueshme ka nota druri, vanilje, myshkë dhe qelibar duke shtuar një sasi të madhe të një akordi lëkure ekskluzive.

Parfumet tona nuk janë krijuar për gjininë stereotipike… atë apo atë… ato janë bërë për t’i ndarë. Ne jemi të gjithë individë që ju vendosni.

Nuk ka kufizime buxhetore ose çmime të synuara të vendosura për parfumerët tanë Master kur krijojnë parfumet tona. Krijuar nga Shadi Samra.

Shënimet kryesore
Shafran, Trumzë, Bergamot, Portokalli
Shënime të mesme
Olibanum, Jasemini, Nota Fruti
Shënimet bazë
Lëkurë, misk, qelibar, nota druri, vanilje

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MILANO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano