Një aromë luksoze, sensuale vanilje

Lune Féline rrezaton joshje dhe tundim. Si një yll magnetik, ai tërheq vëmendjen e të gjithëve me simfoninë e tij të notave të errëta dhe luksoze të frymëzuara nga hëna.

Aroma hapet në akorde të gjalla të erëzave të ngrohta që shkrihen me drurë intensivë dhe të çmuar në zemër.

Lune Féline është një aromë e errët dhe kafshërore e bazuar në bishtaja vanilje dhe orkide sensuale, e ngrohur me nota balsamike dhe akorde myzeqare. Këto shënime përcjellin një shteg të pasur, gustator.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LUNE FÉLINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano