Origjina e kësaj parfume intensive të freskët mund të gjurmohet në London Oud, por London Spice i sapo lançuar supozon një evolucion më seksi dhe sportiv pa asnjë Oud në sfond të ripunuar në përsosmëri nga mjeshtri i parfumeve.

Francois Merle- Baudoin. Është aroma e kampionëve, që lyen ata që kërkojnë fitoren me një aromë të veçantë dhe të paimitueshme.

London Spice është një aromë mashkullore dhe ikonike, që i largon ata që guxojnë të dalin nga turma nga dita në natë në një stil të bollshëm. Ashtu si emri i tij, është një parfum karizmatik emblematik i qytetit më të madh në botë.

Ata që zgjedhin London Spice mbretërojnë suprem.

Parfum 100 ml.

Shënimet kryesore
Limon, Bergamot, Mente
Shënime të mesme
Livando, Jasemini, Lule të Bardha, Nota Detare
Shënimet bazë
Patçuli, Dru kedri, arrëmyshk, kardamom

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “London Spice”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano