Akord Parfumi:

Nota tonik: dru sandali
Nota dominuese: Amyris
Nëndominant: Palisandër

Kërkimi i çoi botanistët në një ishull të pabanuar në Arkipelagun Juan Fernandez. Pema e humbur e drurit të sandalit nuk u shfaq kurrë, megjithatë, tymi i zjarrit të hapur, aroma e tokës dhe nxehtësia u përzien duke i dhënë jetë për një çast të shkurtër.

Linja Pura Esencia është krijuar pas një procesi artizanal të pronarit që nuk përfshin filtrim. Ky produkt mund të paraqesë sedimentim ose turbullira, një shenjë normale që pasqyron cilësinë e produktit dhe natyrën e përbërësve të tij.

Nëse keni ndonjë preferencë për versionin, ju lutemi na kontaktoni me kërkesën tuaj.

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “La Joven Noche”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano