Viti i hapjes: 2010
Koleksioni: Personaje
Familja kryesore e nuhatjes: Musk
Familja e mesme e nuhatjes: Fruti
Akordi i parfumit:

Nota tonike: Musk
Nota dominuese: Vanilje
Nëndominant: Cassis
Kthimi i bastisjes “malón”. Indiani që zbulon parfumin e qytetërimit kur nuhat qafën e robit të tij.

Linja Pura Esencia është krijuar pas një procesi artizanal të pronarit që nuk përfshin filtrim. Ky produkt mund të paraqesë sedimentim ose turbullira, një shenjë normale që pasqyron cilësinë e produktit dhe natyrën e përbërësve të tij.

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “La Cautiva”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano