La Belle Saison ngjall dritën e një dite në pranverë, kur ditët bëhen më të gjata dhe na premton të nesërme të bukura.

Shenimet kryesore

Lulja e kajsisë, piper rozë.

Shënimet e zemrës

Mimoza, lulet e portokallit, zambaku i luginës

Shënimet bazë

Druri i sandalit, Musk, Ciste Labdanum

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “La Belle Saison COLLECTION PRIVÉE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano