I frymëzuar nga sundimtarët dhe udhëheqësit e mëdhenj të Azisë, Khan është një homazh për historinë e madhe të këtij populli të egër.

Një aromë e rrallë, hipnotike dhe e kushtueshme

E pasur enigmatikisht, një këngë e një akordi të pastër të lëmuar luksoz me lëkurë gajaku.

Një prekje e frutave të thata i shton aromës një prekje të shijshme

Ashtu si efekti ombre në një xhaketë lëkure luksoze, kjo është një aromë që përshkon një notë në tjetrën.

Një akorde luksoze e ud-it, e komplimentuar nga kardamom temjan i tymosur, koriandër, selvi dhe paçuli prej dheu shpaloset në lëkurë, duke lënë një joshje difuzive seksi që zgjat gjithë ditën.

#Shënimet kryesore: Druri Gaiac, Piper Rozë, Neroli.
#Shënime të Mesme: Palisandër, Shafran, Borneo Oud.
#Shënime bazë: Patchouli, Vetiver, Mysore Sandalwood, Borneo Oud.

size

100ML, 50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KHAN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano