Viti i hapjes: 2010
Koleksioni: Personaje
Familja kryesore e nuhatjes: Floral
Familja e mesme e nuhatjes: Trëndafili
Akordi i parfumit:

Nota tonike: Trëndafil
E diskutueshme dhe konfliktuale, ashtu si tirani ynë i preferuar, Juan Manuel de Rosas.

Linja Pura Esencia është krijuar pas një procesi artizanal të pronarit që nuk përfshin filtrim. Ky produkt mund të paraqesë sedimentim ose turbullira, një shenjë normale që pasqyron cilësinë e produktit dhe natyrën e përbërësve të tij.

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juan Manuel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano