Jewel For Him është një aromë e rrallë dhe e jashtëzakonshme: një martesë origjinale dhe joshëse. Kjo aromë e rafinuar përbëhet nga bergamoti, manaferrat rozë dhe grejpfruti të ndërthurura me freskinë e vetiverit dhe forcën e patçulit dhe kedrit. Notat e poshtme zbulojnë derdhjen e myshkut dhe të drurit të çmuar.

#Nota kryesore: Grejpfrut, Bergamot, Kardamom, Manaferra Rozë, Piper.
Shënim #Zemër: Kedri, Vetiver, Patchouli.
#Shënim bazë: Temjan, myshk, myshku, benzoin.

size

100ML, 30 ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jewel For Him”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano