Viti i hapjes: 2016
Koleksioni: Linneo
Familja kryesore e nuhatjes: Druri
Familja e mesme e nuhatjes: Lëkurë
Akordi i parfumit:

Nota tonik: palisandër
Nota dominuese: sofër
Nëndominant: Bredh
Lulet e xhakarandës bien pas një dritareje të mjegullt. Një arpezh i luajtur në një kitarë të shekullit të nëntëmbëdhjetë bën që heshtja e bukur të zhduket.

Linja Pura Esencia është krijuar pas një procesi artizanal të pronarit që nuk përfshin filtrim. Ky produkt mund të paraqesë sedimentim ose turbullira, një shenjë normale që pasqyron cilësinë e produktit dhe natyrën e përbërësve të tij.

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jacaranda’”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano