Një aromë e pakrahasueshme sensuale, me lule

Iris Fauve është frymëzuar nga Iris, lajmëtar i perëndive, i cili personifikon ylberin, i njohur poetikisht si “shami i Irisit”.

Aroma magjepsëse e irisit theksohet në këtë aromë dhe gjithashtu myshku, për aftësinë e tij për të shtuar kompleksitetin dhe nuancën. Paleta përmban elementë të lëmuar dhe pluhur, erëza dhe nganjëherë një prani të përcaktuar shtazore.

Një aromë e rafinuar, Iris Fauve është e ngrohtë dhe tërheqëse, duke ofruar rehati, elegancë dhe një përvojë shumë sensuale që mbulon butësisht lëkurën.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IRIS FAUVE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano