Ideja pas Imperator është kremtimi i stuhisë dhe fuqisë së atyre që e bënë Romën një Perandori të madhe.

Imperator është një aromë mashkullore mistike dhe joshëse e krijuar për të transportuar atë që e mban në një tokë të largët.

Ka një butësi të pabesueshme në përzierje dhe pasuria e saj e qetë ndihet shumë luksoze.

Një parfum i sublimuar nga druri i fuqishëm – nota lëkure si mëndafshi i pasur damasku në lëkurë.

Megjithatë, pasuria e notave përgënjeshtron ajrosjen e përgjithshme të parfumit dhe përgjithësisht sillimin e butë.

Rezultati është një aromë ekzotike druri që është njëkohësisht e fuqishme, por elegante, e ndërlikuar por e rehatshme, e mprehtë por e mbathshme.

Si një ilaç dashurie me një sensualitet rrezatues, akordi prej druri – lëkure me një nuancë të Oman Frankincens zbulon një nga një aspektet e tij shqetësuese

#Shënimet kryesore: gjethe ulliri, kardamom, arrëmyshk.
Shënime #Zemër: Dafina, iris fiorentine, Trëndafili.
#Shënimet bazë: temjan, mirrë, dru kedri.

size

100ML, 50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMPERATOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano