Historia e PARAMOSJEVE

Iceni është një klasik modern, i rrënjosur fort në të kaluarën e lavdishme të ishullit tonë… rebel, radikal dhe zbulues. Efekti është i fshehtë, por pushtimi është absolutisht i pandalshëm.

Ashtu si Iceni u ngrit kundër shtypësve të tyre me Boadicea në krye, ashtu edhe parfumi i atij emri nxit mendimet e kryengritjes dhe rebelimit. Kryengritja fillon tinëzisht, ndërsa Elemi jep prekjen e saj qetësuese balsamike, por së shpejti ka jasemini dhe neroli, arrëmyshk dhe xhenxhefil, dhe vrulli bëhet i pandalshëm. I shtyrë nga notat e errëta të lesh kashmeran, payrus dhe mirrë, pushtimi është i plotë. Pa dyshim një klasik modern, Iceni mbetet i rrënjosur fort në një të kaluar të lavdishme, duke evokuar një trashëgimi të bazuar në trimërinë, lirinë dhe drejtësinë.

Pa dyshim një klasik modern, ICENI mbetet i rrënjosur fort në një të kaluar të lavdishme, duke evokuar një trashëgimi të bazuar në trimërinë, lirinë dhe drejtësinë.

#Shënime kryesore: Elemi.
#Shënime të mesme: kanellë, karafil, arrëmyshk, jasemini, trëndafili baie, karafil, neroli, xhenxhefil.
#Shënime bazë: Mirrë, vanilje, dru sandali, kedri, lesh kashmeran, fasule Tonka, labdanum, papirus, myshk, paçuli, vetiver, myshk.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ICENI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano