Vishni atë vetëm nëse nuk keni frikë të tërhiqeni nga fuqia e tij e jashtëzakonshme.
Siç sugjeron emri i saj, kjo aromë është shumë e varur. Është një aromë braktisjeje, lirie dhe vlerësimi.

#Shënimet kryesore: Eukalipt, Sherebelë, Artemisia, Tagetes.
#Shënime të Mesme: Satureja, Hedione, Kashmeran.
#Shënime bazë: Kedri, Dru i çmuar, Myshku, Patçuli, Musk, Qelibar.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HOOKED”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano