Një festë e thelbit të Mbretëreshës Boadicea. Heroi është fuqizues dhe i guximshëm me një thelb të ngrohtë dhe sensual. Një parfum guximi dhe frymëzimi me jetëgjatësi të padiskutueshme. Almalginaitoni i përbërësve të pazakontë vetëm tregon forcën dhe guximin e adashit tonë, duke ju mundësuar që të përshtateni lehtësisht me veten tuaj të brendshme.

Historia e PARAMOSJEVE

Hero është një aromë e pranisë së jashtëzakonshme për ata që janë të sintonizuar me heroin brenda. Përbërësit e guximshëm shfaqin zierjen e ravenit dhe tymin e duhanit të Virxhinias.

Një parfum guximi dhe frymëzimi me jetëgjatësi të padiskutueshme.
HERO siç sugjerojnë emrat e tij. Të sigurt në aftësinë tuaj për të kapërcyer të gjitha pengesat para jush.

#Shënimet kryesore: Lajthi, Kafe, Raven, Shafran, Ylang-Ylang.
#Shënime të Mesme: Duhan, Fasule Tonka, Trëndafil, dru sandali, Patçuli.
#Shënime bazë: Oud Indian, rrëshirë bredhi, vaj Cypriol, Druri Guaiac, Rozë shkëmbi, Siam Benzoin.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HERO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano