I ri-inxhinieruar nga kompleksi i tij mbretëror i vitit 1882 për të komplimentuar ashpërsitë dhe peizazhet moderne, Fougère Royale ruan pulsin e tij diskriminues, elegant, fisnik, të rafinuar dhe bukurinë e tij të këndshme baritore.

Parfumi i kombinuar në mënyrë perfekte është i mbushur me gjeth të gjelbër, aromatike, gjethe të qëndrueshme dhe gjethe të dredhura delikate të pyjeve me hije, të dendura dhe me lagështi. Barërat e ëmbla të pranverës sugjerojnë esencat e sapo lëshuara të gjelbërimit të shkelur, të grimcuar, të shkelur, me vesë, me një nuancë intensive të sanës së sapokour.

Shenimet kryesore

Bergamot, Bimët Mesdhetare, Lavander, Kamomil

Shënimet e zemrës

Rondeletia, Geranium, Rose de Mai, Kanellë, Clavel.

Shënimet bazë

Qelibar, myshk lisi, kumarin, patchouli, fasule Tonka, Clary Sage.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fougère Royale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano